Velkommen til nye spillere

VELKOMMEN


Rødekro Badminton klub er en aktiv

klub med 135 medlemmer (2021), hvoraf 90 medlemmer tilhører ungdomsafdelingen. Vi har pt. 8 frivillige trænere

og 4 yngre hjælpetrænere, som alle sørger for, at vores ungdomsspillere har det sjovt, udvikler sig og bliver bedre

til at spille badminton.


Vi går meget op i, at børnene lærer at spille fairplay og altid bevarer den gode tone både ude og inde på banen. Det er derfor meget vigtigt, at I som forældre bakker 100% op om dette. 

 

Ved spørgsmål kontakt os

HVORNÅR TRÆNER VI?


Vi træner hver mandag og onsdag i Rødekro Hallen. Som noget nyt spiller nybegynderholdet i Fladhøj Hallen om onsdagen. Dog holder vi fri i skolernes ferie og på helligdage. Badmintonsæsonen starter i august og slutter typisk omkring 1. april.  Se de aktuelle tider her

HVOR GAMMEL SKAL MAN VÆRE FOR AT SPILLE BADMINTON?


Mange starter med at spille badminton, når de er 7 år gamle/

1. klasse, men det kan være svært at sætte en præcis alder på starttidspunktet - det er ofte en individuel vurdering foretaget af trænerne, som afgør starttidspunktet. Men en ting er sikker - man bliver aldrig for gammel til spille badminton!!!!

PRØVEGANG

Ja, alle kan få to prøvegange. Du skal blot møde op i hallen, også vil trænerne hjælpe dig med, hvilket hold du skal spille på.

KAN MAN LÅNE EN KETCHER AF KLUBBEN?

Ja, klubben har en ketcher, som man kan låne, indtil man er sikker på, at man ønsker at spille badminton permanent.

MIT BARN HAR SÆRLIGE BEHOV

Hvis dit barn har særlige behov eller udfordringer, så drøft dette med trænerteamet, så vi i fællesskab kan drøfte, hvordan vi bedst muligt håndterer dette til gavn for barnet og hele holdet. Da vores trænere ikke er uddannet til at tage sig af børn med særlige behov, så kræves det, at du som forældre er til stede under træningen.

SKAL MAN SELV HAVE FJERBOLDE MED?

Nej, klubben sørger for fjerbolde. Fjerbolde er dog rigtig dyre, så tøv endelig ikke med at doner et boldrør eller to til klubben.